02

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

18 χρόνια δραστηριότητας και εμπειρίας

Η οργάνωση και ο συντονισμός του δικού σας project ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα είναι ο κυρίαρχος στόχος μας.

Η εταιρία PD constructions με ιδοκτήτη τον Δημήτριο Πανανάκη δραστηριοποιείται με επιτυχία στο χώρο των κατασκευών και των ανακαινίσεων από το 2005 δημιουργώντας αποτελέσματα και σχέσεις διαρκείας με τους πελάτες, ιδιώτες και εταιρίες.

Οι ανακαινίσεις, είτε αφορούν επαγγελματικούς χώρους είτε κατοικίες χωρίζονται σε δυο κατηγορίες, στην ολική και στη μερική.

Με την ολική εννοούμε μια πλήρης μεταμόρφωση του χώρου σας. Από αποξηλώσεις και δημιουργία νέων χωρισμάτων με εγκατάσταση νέων ηλεκτρολογικών και υδραυλικών παροχών μέχρι τοποθέτηση νέων δαπέδων, ελαιοχρωματισμών και οποιαδήποτε άλλη εργασία απαιτείται για να ανακαινίσετε το χώρο σας.

Αντίστοιχα στη μερική ανακαίνιση, συνήθως αναφερόμαστε στη μεταμόρφωση ενός χώρου ή εργασίες επιλεκτικά του συνόλου του χώρου. Αυτό μπορεί να είναι μια ανακαίνιση στο μπάνιο ή την κουζίνα, ελαιοχρωματισμοί στο σύνολο, εξωτερικοί ή εσωτερικοί και γενικότερα εργασίες μικρότερης έκτασης.